WE ARE ON THE WAY.
are you coming with us?

WE ARE ON THE WAY.
are you coming with us?

Welcome to the
world of nightly

Wij kijken vooruit, de toekomst in. Wij zijn organisatieadviseurs met een ondernemersgevoel. Wij zijn op zoek naar nieuwe, ondernemende collega’s.
Collega’s die de weg naar succes en geluk voor zichzelf, voor onze collega’s en onze klanten willen ontdekken. De weg in de wereld van Nagtzaam!

Samen zijn we onderweg. Jij zit achter het stuur en bepaalt jouw route. Ga je met ons mee?

Bepaal je eigen loopbaan, salaris, arbeidsvoorwaarden, werktijden en work life balance. Bij Nagtzaam is er heel veel mogelijk.

Iedereen is welkom; 12 open vacatures

Bij Nagtzaam is niemand een nummer. We geven iedereen een eerlijke kans om te participeren. Wij staan voor diversiteit. Daarmee willen we iedereen een kans bieden op een baan die bij hem/haar past. Omdat onze groei afhankelijk van jou is, staan al onze functies altijd open voor sollicitanten. Stagiaire, junior of senior? Je bent welkom in onze wereld!

What are you waiting for?

There is a lot of attention for personal development and growth, but also for me as an individual.

Madelène van den Oever, Personal assistant

Our approach is never
short through the bend

Een ondernemer heeft niet zomaar een accountant of fiscalist nodig, maar één die precies weet wat er zich binnen het bedrijf afspeelt en zich naast de cijfers ook laat leiden door ondernemersgevoel. Een adviseur die samen successen proeft en die de waarde heeft van een zesde zintuig!