Je hebt je ingeschreven voor onze jobalert

Zodra we een interessante vacature voor je hebben dan brengen we je op de hoogte. Kijk in je inbox voor een bevestiging van je inschrijving. Deze kan in je spambox terecht zijn gekomen.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Madelène.

Madelène van den oever

Heb je een vraag over jouw traject of een van onze vacatures? Neem dan contact op met Madelène.

3 voordelen van
Werken bij Nagtzaam

1. Jouw route

Bij Nagtzaam is er veel mogelijk. Wij groeien mee met jouw ambities. Er is een ruim opleidingsbudget en verschillende groei mogelijkheden. Bij ons ontwikkel je je eigen klant-portfolio en beloop je je eigen route. Zit je goed op je plek? Dan zijn wij tevreden!

2. DE NAGTZAAM FAMILIE

Cultuur is belangrijk, en die cultuur die vormen wij. Bij ons is niemand een nummer en iedereen telt mee. Wij zijn loyaal, zijn verantwoordelijk en participeren ieder op ons eigen niveau. En heb jij een goed idee voor de organisatie? Dan wordt je zeker betrokken bij de uitvoering!

3. Altijd een vast contract

Extra vakantiedagen? Thuis werken? Vast contract? Bij ons vinden we het belangrijk dat je goed in je vel zit. We zoeken samen de beste balans tussen jouw werk en privée. En dat doen we met goede arbeidsvoorwaarden; een cafetariamodel, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, vakantietoeslag van 8,33% en loyaliteitsbonus.

Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, maar ook voor mij als individu.

Madelène van den Oever, Persoonlijke Assistent