Welkom in de
wereld van nagtzaam

Wij kijken vooruit, de toekomst in. Wij zijn organisatieadviseurs met een ondernemersgevoel. Wij zijn op zoek naar nieuwe, ondernemende collega’s.

Collega’s die de weg naar succes en geluk voor zichzelf, voor onze collega’s en onze klanten willen ontdekken. De weg in de wereld van Nagtzaam!

Laat je leiden door jouw kompas, de vier windrichtingen zijn onze pijlers

Onze wereld bestaat uit zoveel méér dan cijfers. We zijn organisatieadviseurs met ondernemersgevoel. We kijken naar doelen en ambities, naar verschillende routes en scenario’s. We zijn onderweg, kijken vooruit de toekomst in. We ruiken kansen, voelen markten aan en proeven samen de successen. We helpen je navigeren op je eigen weg. We geven de waarden van een zesde zintuig waar je op kunt vertrouwen.

Samen zijn we onderweg. Waar wil jij naartoe?

De vier pijlers
van nagtzaam

1. KLANTEN

Als je aan accountants en fiscalisten denkt, denk je al snel aan ellenlange spreadsheets en heel veel cijfers. Maar bij Nagtzaam gaan we verder dan alleen die cijfers. Wij geloven in een samenwerking met de klant die dieper gaat. We formuleren doelen, zien kansen en proeven successen. We zijn de vertrouwenspersoon en denken mee bij alle aspecten van de organisatie. Kortom, we zijn het zesde zintuig waar de ondernemer op kan vertrouwen.

Onze klantenkring bestaat grotendeels uit MKB bedrijven. Heel divers met maakbedrijven, dienstverleners, vastgoed en horeca.

Lees onze succesverhalen

2. PERSONEEL

Niemand is bij ons een nummer! De juiste weg is voor iedereen anders. Daarom zijn we flexibel en groeien we mee met de ambities van onze collega’s. Kansen voor de klant creëren we samen. Het maakt niet uit wie het idee heeft verzonnen, als het maar goed is voor de klant. Loyaliteit, verantwoordelijkheid en participatie zijn onze kernwaarden.

Neem een kijkje in onze wereld

3. MVO

Verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Wie vooruit wil, zal ook achteruit moeten kijken wat hij achterlaat. We streven ernaar om de samenleving, waar wij ook deel van uit maken, te verbeteren. We stimuleren de lokale economie, en zijn vertegenwoordigd in tal van sociaal-culturele organisaties en initiatieven. Kunst, cultuur, onderwijs, sport en welzijn vinden we belangrijke aspecten van onze samenleving.

4. Netwerk

We hebben de drive om bij te dragen aan het succes van onze klanten en ons netwerk. Want alleen samen gaan we op volle kracht vooruit. We hebben kwaliteit, kennis en ervaring voorop staan en deze delen we dan ook! We zijn actief in regionale netwerken en organiseren regelmatig sparringsessies, kennissessies, (netwerk) bijeenkomsten en events.

Bekijk de agenda

KIES je eigen
arbeidsvoorwaarden

Wij weten als geen ander dat de juiste route niet voor iedereen hetzelfde is. Daarom mag jij bij ons jouw persoonlijke arbeidsvoorwaarden opstellen. Wat is voor jou belangrijk in je leven? Wil je binnenkort een huis aankopen? Verwacht je gezinsuitbreiding? Denk je na over je pensioen? Wil je meer of minder werken?

Altijd een vast contract

Wij geloven in het opbouwen van échte relaties. Bij ons krijg je direct een vast contract. We zijn als werkgever loyaal naar onze collega’s, denken mee over je privé situatie en helpen je bij je uitdagingen. Samen met jouw coach, leidinggevende, HRM-er en/of arbeidsdeskundige richten we jouw werk-privé balans zo optimaal mogelijk in.

Bepaal je eigen salaris

Wij houden niet van een uurtje-factuurtje mentaliteit, maar maken graag prestatieafspraken. Als jij aangeeft hoeveel salaris je wilt, en wat je daarvoor kunt leveren en betekenen in de organisatie…, dan tekenen wij jouw contract voor onbepaalde tijd en doen daar nog een fikse bonus bij als je deze prestaties haalt!

Doe ons
een voorstel

Doe ons een voorstel

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw arbeidsvoorwaarden*
Jouw gegevens
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze kernwaarden

  1

  Loyaliteit

  Wij hebben veel voor elkaar over en zijn loyaal naar elkaar als collega’s, naar onszelf en naar klanten.

  2

  Verantwoordelijkheid

  Bij Nagtzaam krijg je verantwoordelijkheid, deze neem je dan ook.

  3

  Participatie

  Ben je actief en heb je goede ideeën, dan word je ook zeker betrokken bij de verwezenlijking daarvan.

  3 voordelen van
  Werken bij Nagtzaam

  1. Jouw route

  Bij Nagtzaam is er veel mogelijk. Wij groeien mee met jouw ambities. Er is een ruim opleidingsbudget en er zijn verschillende groeimogelijkheden. Bij ons ontwikkel je je eigen loopbaan, prestatieafspraken en beloop je je eigen route. Samen met jouw interne coach bekijk je jouw ambities en doelen. Zit je goed op je plek? Dan zijn wij tevreden!

  2. Open cultuur

  Cultuur is belangrijk, en de cultuur die vormen wij. Bij ons is niemand een nummer en iedereen telt mee. Er is sprake van wederzijds respect en waardering, een open cultuur wordt gestimuleerd. Successen die vieren we samen! Wij zijn loyaal, verantwoordelijk en participeren ieder op ons eigen niveau. En heb jij een goed idee voor de organisatie? Dan word je zeker betrokken bij de uitvoering!

  3. Altijd een vast contract

  Extra vakantiedagen? Thuiswerken? Vast contract? Bij ons vinden we het belangrijk dat je goed in je vel zit. We zoeken samen de beste balans tussen jouw werk en je privé situatie. En dat doen we met goede arbeidsvoorwaarden; een cafetariamodel, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, vakantietoeslag van 8,33% en loyaliteitsbonus.

  Onze aanpak is nooit
  kort door de bocht

  Een ondernemer heeft niet zomaar een accountant of fiscalist nodig, maar één die precies weet wat er zich binnen het bedrijf afspeelt en zich naast de cijfers ook laat leiden door ondernemersgevoel. Een adviseur die samen successen proeft en die de waarde heeft van een zesde zintuig!