Contact

KANTOOR VEGHEL

De populier 1,
5467 EB Veghel
Tel. (0413) 31 41 31

KANTOOR OSS

Raadhuislaan 15,
5341 GL Oss
Tel. (0412) 66 95 95

Madelène van den oever

Heb je een vraag over werken bij Nagtzaam of een van onze functies? Neem dan contact op met Madelène.

Veelgestelde vragen

Ben je enthousiast en pas je in het gevraagde profiel, maar kom je er nog niet helemaal uit? Geen nood, hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je verzameld.

We zijn veel meer dan een adviseur of controleur. Wij kijken vooruit, de toekomst in. We bieden de ondernemer totale ondersteuning en ontzorging op gebied van accountancy en financieel advies. Dit doen we door onze kennis en ervaring in te zetten als partner, spiegel en medeondernemer voor onze klanten in het MBK. Ookwel ‘het zesde zintuig’.

Wij opereren vanuit 2 vestigingen; Veghel en Oss. Onze collega’s vormen een mooie mix van jonge en ervaren talenten. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s met ondernemerszin! Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière?

Bel: 0413 – 413131

3 voordelen van
Werken bij Nagtzaam

1. Jouw route

Bij Nagtzaam is er veel mogelijk. Wij groeien mee met jouw ambities. Er is een ruim opleidingsbudget en er zijn verschillende groeimogelijkheden. Bij ons ontwikkel je je eigen loopbaan, prestatieafspraken en beloop je je eigen route. Samen met jouw interne coach bekijk je jouw ambities en doelen. Zit je goed op je plek? Dan zijn wij tevreden!

2. Open cultuur

Cultuur is belangrijk, en de cultuur die vormen wij. Bij ons is niemand een nummer en iedereen telt mee. Er is sprake van wederzijds respect en waardering, een open cultuur wordt gestimuleerd. Successen die vieren we samen! Wij zijn loyaal, verantwoordelijk en participeren ieder op ons eigen niveau. En heb jij een goed idee voor de organisatie? Dan word je zeker betrokken bij de uitvoering!

3. Altijd een vast contract

Extra vakantiedagen? Thuiswerken? Vast contract? Bij ons vinden we het belangrijk dat je goed in je vel zit. We zoeken samen de beste balans tussen jouw werk en je privé situatie. En dat doen we met goede arbeidsvoorwaarden; een cafetariamodel, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, vakantietoeslag van 8,33% en loyaliteitsbonus.

Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, maar ook voor mij als individu.

Madelène van den Oever, Persoonlijk Assistent