Jij kiest jouw route,
jouw ambities

Je komt in de wereld van Nagtzaam en jij zit achter het stuur. Jij bepaalt jouw eigen route binnen de organisatie. Wij begrijpen dat de juiste route niet voor iedereen hetzelfde is. Daarom mag jij bij ons jouw persoonlijke arbeidsvoorwaarden opstellen.

Samen zijn we onderweg. Waar wil jij naartoe?

Wat is voor jou belangrijk in je leven? Wil je binnenkort een huis aankopen? Verwacht je gezinsuitbreiding? Denk je na over je pensioen? Wil je meer of minder werken?

Altijd een vast contract

Wij geloven in het opbouwen van échte relaties. Bij ons krijg je direct een vast contract. We zijn als werkgever loyaal naar onze collega’s, denken mee over je privé situatie en helpen je bij je uitdagingen. Samen met jouw coach, leidinggevende, HRM-er en/of arbeidsdeskundige richten we jouw werk-privé balans zo optimaal mogelijk in.

Bepaal je eigen salaris

Wij houden niet van een uurtje-factuurtje mentaliteit, maar maken graag prestatieafspraken. Als jij aangeeft hoeveel salaris je wilt, en wat je daarvoor kunt leveren en betekenen in de organisatie…, dan tekenen wij jouw contract voor onbepaalde tijd en doen daar nog een fikse bonus bij als je deze prestaties haalt!

Doe ons
een voorstel

Doe ons een voorstel

"*" geeft vereiste velden aan

Jouw arbeidsvoorwaarden*
Jouw gegevens
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  3 voordelen van
  Werken bij Nagtzaam

  1. Jouw route

  Bij Nagtzaam is er veel mogelijk. Wij groeien mee met jouw ambities. Er is een ruim opleidingsbudget en er zijn verschillende groeimogelijkheden. Bij ons ontwikkel je je eigen loopbaan, prestatieafspraken en beloop je je eigen route. Samen met jouw interne coach bekijk je jouw ambities en doelen. Zit je goed op je plek? Dan zijn wij tevreden!

  2. Open cultuur

  Cultuur is belangrijk, en de cultuur die vormen wij. Bij ons is niemand een nummer en iedereen telt mee. Er is sprake van wederzijds respect en waardering, een open cultuur wordt gestimuleerd. Successen die vieren we samen! Wij zijn loyaal, verantwoordelijk en participeren ieder op ons eigen niveau. En heb jij een goed idee voor de organisatie? Dan word je zeker betrokken bij de uitvoering!

  3. Altijd een vast contract

  Extra vakantiedagen? Thuiswerken? Vast contract? Bij ons vinden we het belangrijk dat je goed in je vel zit. We zoeken samen de beste balans tussen jouw werk en je privé situatie. En dat doen we met goede arbeidsvoorwaarden; een cafetariamodel, pensioenregeling, eindejaarsuitkering, vakantietoeslag van 8,33% en loyaliteitsbonus.

  De beste uitjes, borrels en events

  Heerlijk samen er op uit. De beste borrels en etentjes en altijd tot in de puntjes verzorgd. Van golfdag naar tot luxe weekend en sportieve activiteiten. Check deze video en proef de sfeer van één van onze uitjes.

  Pssst… We beseffen ons dat “werkverplichtingen” buiten kantoortijden soms ook veel vraagt van het thuisfront. Ook zij investeren in onze organisatie en daar zijn we hen dankbaar voor. Elk jaar zetten wij de families van onze collega’s daarom extra in het zonnetje.