Even binnenkijken
in de wereld van Nagtzaam

Doordat ik de kans kreeg om me op verschillende gebieden te ontwikkelen, kan ik nu breed ingezet worden.

De wereld van Marianne

Tijdens het tweede jaar van HBO opleiding accountancy besloot ik in 2007 mijn opleiding te combineren met het werken bij Nagtzaam. Dit bleek al snel een goede keuze. Ik kon de geleerde theorie meteen in de praktijk toepassen. Daarbij leerde ik ook veel van mijn naaste collega’s die mij alle ins en outs van het vak konden leren.

Inmiddels ben ik Assistent Accountant, een functie die erg goed bij mij past. Doordat ik de kans kreeg om me op verschillende gebieden te ontwikkelen, kan ik nu breed ingezet worden. Hierdoor is geen dag hetzelfde en vind ik voldoende uitdaging in mijn werk.

Ik ben ook moeder geworden en werk 3 dagen in de week. Het is fijn dat ik het moederschap op deze manier met mijn werk kan combineren. De fijne collega’s en de informele werksfeer zorgen ervoor dat ik al meerdere jaren met veel plezier bij Nagtzaam werk.

Als stage begeleider heb ik veel oog voor het fiscale aspect van de opleidingen. Ik wil de studenten leren hoe je de theorie van school in de praktijk kunt omzetten, en daar begeleid ik hen dan ook graag bij.

Walter Beks, MKB controller

DE ZES ZINTUIGEN van Nagtzaam

Onder de noemer Nagtzaam Netwerk De Zes Zintuigen organiseren wij meetings in sferen die al uw zintuigen prikkelen en uw creatieve geest inspireren. Op zeer gemoedelijke wijzen bieden wij onze relaties de mogelijkheid collega MKB-ers te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden.

De next step is dan ook dat Tim dit jaar onder begeleiding jaarrekeningen gaat tekenen als tekenend Accountant.

De wereld van Tim

In 2015 begon Tim als ‘jonkie’ bij onze organisatie als Junior Assistent Accountant. Tim heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt en hij is inmiddels gegroeid naar de functie van Accountant en Opdrachtleider. Wij zijn er trots op dat hij zijn carrière bij ons doorloopt. Zijn ontwikkeling gaat door en zijn ambities reiken verder.

De next step is dan ook dat Tim dit jaar onder begeleiding jaarrekeningen gaat tekenen als tekenend Accountant. De eerste handtekening is inmiddels een feit. Het zorgt voor een mooi plaatje, waar we heel trots op zijn. Gefeliciteerd Tim!

ZOEK JIJ EEN (AFSTUDEER)
STAGE

Ben je bezig met een studie op mbo, hbo of universitair niveau? En ben jij opzoek naar een leuke uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid en een eigen portfolio? Stuur ons een bericht!

Tijdens je stage leren we elkaar goed kennen en wie weet zijn er daarna mogelijkheden om jouw carrière bij ons voort te zetten!

Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, maar ook voor mij als individu.

De wereld van Madelène

Ik ben in 2009 bij Nagtzaam begonnen als HRM consultant. In 2012 heb ik binnen de organisatie de overstap gemaakt naar de management discipline en werk ik als Persoonlijk Assistent en Office Manager.

Wat voor mij het werken binnen Nagtzaam leuk maakt is de afwisseling en de uitdaging. Geen dag is hetzelfde en in mijn functie ben je betrokken bij alle disciplines binnen ons kantoor. Ik heb veel interne- en externe contacten en met het hele team zorgen we ervoor dat iedere dag de klus wordt geklaard. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, maar ook voor mij als individu.

Naast werken is er ook tijd voor ontspanning en heerst er een informele sfeer. Ik kijk altijd erg uit naar de gezellige borrels en activiteiten. Ik ben blij dat ik onderdeel ben van de Nagtzaam familie!

In de jaren dat Nagtzaam betrokken is bij Flexspecialisten, heeft het op uiteenlopende gebieden een bijdrage geleverd. Organisatieadvies, bedrijfseconomisch advies, fiscale dienstverlening en het behandelen van juridische vraagstukken. Je kunt ze met recht ‘het zesde zintuig’ van ons bedrijf noemen. Liever vooraf handelen, dan achteraf herstellen is iets wat de werkwijze van Nagtzaam kenmerkt.

Tom Sijpestijn, Algemeen directeur Flexspecialisten

Een groot pluspunt van werken voor Nagtzaam is voor mij dat we als één team samenwerken voor de klant.

De wereld van Ruud, Senior Fiscalist

Wat mij aanspreekt aan Nagtzaam is de vrijheid en de kansen die je binnen de organisatie krijgt. Hierdoor werk ik er al ruim 20 jaar met veel plezier.

Paul van der Linden, Senior MKB controller

Na mijn stageperiode succesvol te hebben afgerond, ben ik nu full-time in dienst getreden

De wereld van Seref

In 2021 heb ik stage gelopen bij Nagtzaam binnen de discipline MKB controlling. In juni 2022 heb ik mijn stageperiode succesvol verdedigd en afgerond, en ben ik full-time in dienst getreden. Momenteel studeer ik Accountancy AD HBO op Avans in Den Bosch. In mijn vrije tijd besteed ik aandacht aan mijn familie. Mijn hobby’s zijn reizen en voetballen.

Wat ik heel leuk vond aan mijn stage bij Nagtzaam is dat ik veel verantwoordelijkheid kreeg en betrokken was bij verschillende processen; van administratie bijhouden tot het voorbereiden en indienen van jaarrekeningen en aangiftes voor de belasting.

Het allerleukste vind ik werken met horeca klanten. Het boeken van inkoopfacturen met verschillende BTW waardes en kostenplaatsen maakt het werk heel dynamisch. Je moet veel uitzoeken en controleren.

Waar ik veel van geleerd heb is de samenwerking met mijn collega’s. We werken veel in teamverband en leer dus van iedereen om me heen, niet alleen van mijn begeleider. Verder heb ik ook geleerd hoe ik mijn uren moet verantwoorden en die te budgetteren op voorhand.

De ervaringen die ik hier op heb mogen doen zijn waardevol voor mijn carrière. Met ontzettend veel trots kan ik nu vertellen dat ik vanaf 1 juni 2022 een vast contract heb gekregen!!

Nagtzaam weekend

We zijn met alle collega’s een weekend op pad geweest. Eindelijk weer een moment om gezellig samen te zijn, te genieten en onze successen met elkaar te vieren. En genoten dat hebben we zeker! Wat was het een leuk weekend. Bijzijn is meemaken, join our team!