De wereld van Senna

Ik stond voor een kruispunt. Verder studeren of direct aan het werk? Ik wist nog niet precies wat ik wilde en welke baan bij me zou passen.

Werkervaring als Springplank

Na het afronden van mijn hbo-opleiding en een spannende minor in Thailand, waar ik helemaal opging in de lokale cultuur net buiten Bangkok, stond ik voor een kruispunt. Verder studeren of direct aan het werk? Ik wist nog niet precies wat ik wilde en welke baan bij me zou passen. Dus koos ik voor een middenweg en begon aan een traineeship in de logistiek.

In slechts twee jaar doorliep ik vier verschillende functies binnen een grote logistieke organisatie, van projectmanager tot operationeel leidinggevende. Ik dacht dat een functie “hogerop” mij gelukkiger zou maken, maar dat bleek voor mij niet het geval. Hoe meer ik werkte in grote teams met verantwoordelijkheden en leidinggevende taken, hoe meer ik besefte dat dit niet was waar ik plezier uithaalde.

Mijn zoektocht naar wat ik écht leuk vond, leidde me naar een rol als managementassistent bij Nagtzaam. In deze functie voel ik me helemaal thuis. Ik heb nog steeds afwisseling in mijn dagelijkse werkzaamheden, maar niet langer een leidinggevende rol binnen het team.

BEN JIJ OOK OP ZOEK NAAR EEN UITDAGING DIE ÉCHT BIJ JOU PAST? BEKIJK ONZE ACTUELE VACATURES OF STUUR ONS EEN BERICHT / OPEN SOLLICITATIE.

Waarom Nagtzaam?

Toen ik Nagtzaam ontdekte sprak de website me direct aan, maar het was vooral het verhaal van collega Ruud dat mijn aandacht trok. In een video op de website vertelt Ruud over de balans tussen werk en zijn privéleven. Dit is iets waar ik veel waarde aan hecht. Ook het feit dat Nagtzaam een kleinschaliger bedrijf is, waarin ik met kleinere teams zou werken, trok me direct aan. Tijdens het sollicitatietraject hebben we samen mijn arbeidsvoorwaarden op maat gemaakt en bespraken we de mogelijkheden om mijn eigen ontwikkeling en loopbaan vorm te geven.

Bekijk de video van Ruud

Wat Drijft Mij?

Voor mij draait het om afwisseling in mijn dagelijkse werkzaamheden. Steeds hetzelfde doen verliest snel mijn interesse. Ik ben resultaatgericht en vind het geweldig om te zien hoe we als organisatie vooruitgaan. Wat me motiveert, is het gevoel dat we samenwerken. Iedere collega voegt waarde toe vanuit zijn of haar kennis en vakgebied, met een gemeenschappelijk doel voor ogen.

Wat Ik Voor Klanten Kan Betekenen

Mijn werk speelt zich voornamelijk achter de schermen af, maar dat betekent niet dat ik niet van waarde ben voor onze klanten. Door de interne organisatie soepel te laten verlopen, help ik mijn collega’s om klanten effectief te bedienen. Ik ben degene die algemene vragen gericht beantwoordt en de interne administratie beheert.

Leren en Groeien

Mijn rol bij Nagtzaam is enorm divers. De branche is leerzaam en ik krijg steeds beter zicht op hoe de interne organisatie werkt. Ik wil de goede balans tussen werk en privé behouden terwijl ik blijf groeien en uitdagingen aanga.

EEN OPMERKELIJK CARRIERE MOMENT

Het opmerkelijkste moment in mijn carrière? Dat was bij mijn vorige werkgever toen ik ontdekte hoe collega’s met verschillende nationaliteiten en culturen op de werkvloer met bepaalde zaken omgaan. Neem bijvoorbeeld International Women’s Day, waarbij ik zag hoe verschillende Oost-Europese collega’s bloemen en chocolade deelden om de dag van de werkende vrouw te vieren. Dit herinnerde me eraan hoe belangrijk het is om buiten de werk gerelateerde zaken stil te staan bij het team en de mensen om je heen.

Mijn guilty pleasure? Dat is toch wel dat ik een beetje een rouwdouwer ben. Hoewel mensen me vaak zien als netjes, hou ik juist ook van actie, klussen en kamperen. Ik geniet van actieve avonturen, iets wat me al van jongs af aan trekt.

Het Leven Buiten Werk

Mijn thuis is momenteel een stoffige bouwplaats vanwege de renovatie van ons nieuwe huis. Samen met mijn vriend werk ik eraan om ons droomhuis te creëren, met veel hulp van onze liefdevolle familie. Ik kijk uit naar het eindresultaat; een fijne plek om onze familie en vrienden te ontvangen. Naast het klussen ben ik sinds een paar jaar fanatiek in het spelen van padel. Hierbij kan ik heerlijk mijn hoofd leegmaken en uiteraard gezellig borrelen na een leuke wedstrijd.

Tot slot, een tip voor onze collega’s:

Soms raken we verstrikt in zakelijke hokjes op de werkvloer. Neem wat meer tijd voor persoonlijke gesprekken in de pauze. En voor het werk zelf; meer doen, minder denken en vooral actie in de tent!

Senna van Zoggel, Managementassistent

Benieuwd naar meer?

Ben je geïnspireerd door dit verhaal en wil je ook deel uitmaken van ons team bij Nagtzaam? Kijk dan op onze website voor vacatures en ontdek hoe jij je eigen pad kunt creëren in een bedrijf dat waarde hecht aan balans en groei. Word vandaag nog lid van onze Nagtzaam familie!